Dansker vicepræsident for Europas forældre

Skole og Forældres formand Benedikte Ask Skotte blev valgt til vicepræsident i European Parents Association på generalforsamlingen den 28. april.

EPA er paraplyorganisation for 43 forældreorganisationer i 28 europæiske lande. På generalforsamlingen i Liechtenstein, som havde samlet mere end 100 delegerede fra hele Europa, blev Benedikte Ask Skotte udpeget til vicepræsident for organisationen. Hun har været med i EPAs bestyrelse i to år og er altså nu avanceret til den næsthøjeste post i organisationen.

Udgivet den

30. april 2012

af

fzb

05.11.12
Skole og Forældre støtter frie og selvstyrende skoler
Spændende tanker fra lærerformand om selvstyrende skoler, mener Skole og Forældres formand.
18.04.13
Fire ud af ti forældre oplever trivselsproblemer hos børnene på grund af konflikten
Samtidig har hver sjette forælder været nødt til at droppe mere end 10 ugentlige arbejdstimer som følge af konflikten mellem KL og Danmarks...